петък, 6 октомври 2023 г.

Toyota Crown Estate / Signia налична на пазара още тази година

 След Toyota Crown CrossoverCrown Sedan и Crown Sport, марката представя и последният от това моделно семейство представител наречен Crown Estatе, който в САЩ ще се предлага под името Crown Signia. Това е класически SUV с дължина от 4.93 метра насочен към семейните клиенти на марката, чиито продажби трябва да започнат още тази година. 

Toyota Crown Estate няма с какво да ни изненада по отношение на механиката. За задвижване моделът ще разчита на познатата от останалите представители в това моделно семейство E-Four хибридна система с 2.5 литров бензинов мотор и електромотор на задният мост с обща мощност от 234 к.с. По-мощната версия е оборудвана с Plug-in хибридна система с 2.4 литров, турбо мотор и доставя 349 к.с.  към четирите колела. Адаптивното окачване и активният заден мост също са налични за модела, но срещу доплащане. 

Интериорът е идентичен с този на Crown Crossover и Crown Sport с 12.3-инчов цифров инструментален панел пред водача и широкоекранен дисплей за инфотайнмънт системата със същият размер. Базовото ниво на оборудване е богато и характерно за това моделно семейство с наличен пакет от асистенти Safety Sence 3.0. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар