четвъртък, 25 август 2022 г.

Maxus Lingdi / Territory предлага възможност за офроуд туризъм

 Китайската марка представя нов SUV модел под името Lingdi, който е базиран на товарния Maxus T90 и ще е насочен срещу Tank 300  и Beijing BJ40 Plus. Това означава, че силата на новият модел ще бъде в офроуд представянето, а собствениците няма да се притесняват да предприемат активни почивки извън големите градове. Експортната версия на модела ще се предлага с името Territory.

 За задвижване Maxus Lingdi ще разчита на познатият - 2.0 литров, би-турбо дизелов мотор с мощност 218 к.с., куплиран серийно с 6-степенна, механична трансмисия и лека хибридна технология работеща под напрежение от 48V. Срещу доплащане за модела е налична и 8-степенна, автоматична скоростна кутия, като при всички случаи задвижването е 4х4. Налична ще бъде и версия с 2.0 литров, турбо бензинов мотор и мощност 261 к.с., куплиран само с автоматичната трансмисия и задвижване 4х4.

За разлика от механиката и сходният дизайн, интериорът на Lingdi се различава коренно от този на своят донор. Налице са висококачествени материали и двуцветна тапицерия, а скоростният лост при автоматичната версия е отпаднал за сметка на малък превключвател. Налични за модела са и две поставки за безжично зареждане на телефони, както и набор от асистенти подпомагащи шофирането при стръмни терени. Maxus Lingdi ще се предлага във версии с 5, 6 и 7 места, като междуосието на всички версии ще е еднакво. Срещо доплащане за модела ще се предлагат множество аксесоари за пикник и развлечения, както и комплектовка за професионален офроуд. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар