вторник, 28 юли 2020 г.

Tank 300 е първият модел от новата линия на Great Wall

Премиум бранда на Great Wall, представя един различен модел на своите клиенти, насочен към офроуд терените. Tank 300 е с дължина от 4.5 метра и притежава груб дизайн характерезиращ офроуд качествата на модела. Tank 300 е базиран върху платформата на Great Wall Haval H9 , а за задвижване ще разчита на 2.0 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 245к.с. Серийно той ще е куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела, а двата диференциала ще разполагат с опция за заключване. 
Интериора също е издържан в приключенски дух, като предлага всички най-нови технологии. Пред водача място намират два сдвоени дисплея, а на борда място ще намират редица системи и асистенти подпомагащи шофирането. Срещу доплащане ще бъде наличен и пакет от камери предаващ образ от 360 градуса и такива, които ще показват на водача точно къде минават предните и задните колела. 
Цени все още не са обявени, а продажбите се очакват да започнат в края на тази година. Експорт за сега не се предвижда, но марката е готова да представи още два модела, които ще бъдат позиционирани над Tank 300 и най-вероятно ще носят обозначенията Tank 400 и Tank 500. До тогава ще бъде представена и модификация подготвена за тежък офроуд в серия от 3000 брайки с името Frontier Edition. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар