вторник, 13 август 2019 г.

Great Wall Haval H9 с обстоен фейслифт и дизелова версия

Представеният преди пет години Great Wall Haval H9, получава обстоен фейслифт, изцяло нов интериор и обновена моторна гама. Външните промени са видими от далеч и обхващат предимно предната част на всъдехода, като впечатление правят новата радиаторна решетка и LED светлините, които ще се предлагат серийно. 
Под капака място намира познатият 2.0 литров, турбо бензинов мотор, чиято мощност е вече 224к.с., но покрива нормите Евро6. Новост за модела е дизеловата версия със същият работен обем и мощност от 190к.с. При всички случай трансмисията е 8-степенна, автоматична предаваща движението към четирите колела. Производителя се гордее с охлаждащата система на диференциалите, която позволява по-дълга офроуд експлотация. 
В интериора също се наблюдават значителни промени. Пред водача място намира изцяло цифров, информационен панел, а екрана на инфотайнмънт системата с гласов контрол е с размери от 9-инча. Адаптивният автопилот и системата за поддържане движението в пътното платно ще се предлагат серийно за модела. 
Продажбите на обновения Haval H9 в Китай, ще започнат от края на лятото, като очакваната стартова цена е около 30 000 долара.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар