четвъртък, 30 юли 2020 г.

Фейслифт и за Samsung SM6

Няколко месеца, след обновяването на Renault Talisman, идва ред да видим и фейслифт версията на неговия южнокорейски брат близнак, а именно Samsung SM6. По подобие на френският модел, външните промени в SM6, не са фрапиращи и се свеждат до леки промени в броните и светлините на модела. Корейският модел обаче може да се похвали с преработено окачване, което според производителят предоставя завиден комфорт на возене. 
Интериора се характеризира с нов интерфейс на цифровият инструментален панел пред водача, новата мултимедийна система с 9.3-инчов дисплей и ново амбиентно осветление. Срещу доплащане собствениците могат да оборудват своите модели с новата активна система за подтискане на шума, с което обстановката в интериора става още по-изискана. 
Обновеният Samsung SM6 ще се предлага с 4-цилиндровите 1.3 и 1.8 турбо мотори с мощност 156 и 225к.с. Серийно те ще са куплирани с7-степенна, роботизирана трансмисия, предаваща движението към предните колела. Версията с 2.0 литров, атмосферен мотор остава в гамата, но само със захранване от природен газ. В този случаи трансмисията е CVT. 
Продажбите в Корея, започват още тази седмица, като цените ще стартират от 20 500 долара. Както да сега, моделът ще се предлага, само във версия седан. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар