неделя, 26 юли 2020 г.

Toyota отново освежава седана Vios

Един от най-продаваните модели в Малайзия, претърпява втора модернизация на външният си вид, след представянето му през 2013 година. Този път промяната е по-лека и обхваща само предната част на седана. Нова броня, нова радиаторна решетка и фарове с LED технология са от най-разпознаваемите разлики, които наблюдаваме. 
Интериорът е идентичен с моделът предлаган в Индонезия, под името Toyota Yaris Ativ. Съобщава за завишена безопасност, като серийно вече ще се предлагат 3 въздушни възглавници, а при желание бройката може да бъде завишена до 7. Новата мултимедийна система пък предлага и опция за камера за заден ход.
Механиката обаче остава не променена. Под капака място продължават да намират бензиновите 1.3 и 1.5 литрови мотори, куплирани с 5-степенна, механична или CVT трансмисия. По-мощният мотор може да работи в два режима на работа - Eco и Sport, а гаранцията е увеличена на 5 години. 

Продажбите на обновената версия ще започнат от следващият месец, Не е ясно дали в Япония, моделът ще продължава да се предлага под името Belta или предстои да видим изцяло нов модел. В САЩ и Канада обаче, продажбите са преустановени, а в Австралия, най-вероятно ще се предлага, като Toyota Yaris Ativ

Няма коментари:

Публикуване на коментар