вторник, 10 септември 2019 г.

Новото Audi RS7 Sportback с максимална скорост от 305км/ч.

След, като видяхме новото Audi RS6, сега идва ред да видим и RS-версията на Audi A7 Sportback, чиято премиера се състоя във Франкфурт. Стилистката на RS7, повтаря линиите на комбито, като разполага със идентичен аеропакет и отделни карбонови елементи.
Същото важи и за агрегата под предния капак, който е познатия от RS6 - 4.0 литров, V8-цилиндров с лека хибридна технология и мощност 592к.с., куплиран с 8-степенната, автоматична трансмисия предаваща движението към четирите колела. Според информацията предоставена от производителят, ускорението на модела до 100км/ч, от място се извършва за 3.6 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250км/ч. Съществува възможност обаче за доплащане на опции, които позволяват максималната скорост да достигне 280 или дори 305км/ч, в зависимост от това с колко пари сте се разделили.
Стандартното оборудване включва: адаптивни-въздушни амортисьори, спортно окочване, 21-цолови джанти, спортни седалки и волан, автономна система за шофиране и т.н. Цените все още не са оповестени. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар