четвъртък, 19 октомври 2017 г.

Второто поколение на Audi A7 Sportback ще бъде показано пред публика в Лос Анджелис

Няма да излъжем, ако кажем, че Audi A7 Sportback винаги е изглеждало по-добре от Porsche Panamera. След представянето на новото поколение на Panamera, нещата си дойдоха на мястото, но до днес. Преди броени часове се състоя премиерата на новото поколение А7, което ще бъде пуснато в продажба от февруари месец, следващата година с цена от 67 800 евро. Като цяло моделът притежава изцяло нов дизайн, но е запазил познатият стил. По-къс, по-широк и по-висок. Второто поколение на А7 изглежда по-мускулесто и привлича погледите веднага. Впечатление правят задните светлини, които са вградени в един панел с 13 сектора снабдени с LED светлини, които не могат да бъдат объркани в тъмното. 
Интериорът е на висота, близък до този на Новото Audi A8, но със спортна нотка. Не са забравени функциите на автономното шофиране, които направиха премиера в А8, както и възможността автомобилът да намира място и да се паркира абсолютно самостоятелно. Общо до 39 помощни системи ще бъдат налични за модела.
Първоначално новото Audi A7 ще бъде налично само с 3.0 литровият, V6-цилиндров турбо, бензинов мотор с мощност 340к.с., куплиран с 7-стенната S-tronic трансмисия, предаваща  движението към четирите колела. Според информацията ускорението от 0 до 100км/ч, става за 5.3 секунди, като максималната скорост е ограничена на 250км/ч. За модела ще се предлага четири вида окачване, които ще задоволяват изискванията на бъдещите клиенти. Срещу доплащане ще може да се поръча и активен заден мост, чиито колела ще могат да завиват по посока на движението с отклонение до 5 градуса. Всички системи в автомобила работят на 48 волта, като серийно се предлага стартер-алтернатор или така наречената - лека хибридна система.В последствие в гамата на модела ще бъдат налични и 4-цилиндрови агрегати, както и 6-цилиндрови дизели. За сега не се споменават 8-цилиндровите мотори, както и пълното хибридн задвижване, но при всички случаи, такова ще има.





Няма коментари:

Публикуване на коментар