сряда, 21 август 2019 г.

Това е новото Audi RS6

По време на автосалона във Франкфурт, Audi ще покаже най-мощната версия в семейството на Audi A6, която ще носи инициалите RS. Продажбите на тази версия ще започнат още тази година и ще се предлага само в комби версия. Освен новия аеродинамичен пакет, който придава страхотна визия на модела, дизайнерите са променили предната част на автомобила, която ни загатва, какво да очакваме от предстоящия фейстлифт на това моделно семейство. 
Под капака новото Audi RS6, място намира новия,4.0 литров, би-турбо мотор във версия на мощност от 592к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща естествено четирите колела, чрез спортни, активни диференциали. Окачването е въздушно със специални настройки, а водача ще разполага и с 6 режима на управление. Според информацията, ускорението на модела от 0 до 100км/ч става за 3.6 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250км/ч. 
Интериора е идентичен с този на стандартния модел, но разполага със значително по-богато оборудване, спортен салон, алуминиеви и карбонови декоративни елементи и нов интерфейс на електронния информационен панел пред водача. На борда освен познатите системи и асистенти за шофиране и безопасност ще бъде налична и автономна система за шофиране от 3-то ниво. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар