вторник, 27 февруари 2018 г.

Новото поколение на Audi A6 ще бъде показано в Женева

Дойде време за подмяна на моделното семейство на Audi А6. От изображенията, които изтекоха в мрежата можем да добием реална представа за дизайна на екстериора на новият седан, чиято официална премиера ще се състои след две седмици в Женева. За сега няма снимки на интериора, но най-вероятно той ще се доближава значително до този в Audi A7 Sportback. Автономното шофиране, както и найновите асистенти за шофиране няма да бъдат забравени. 
Под капака първоначално място ще намират 4 и 6-цилиндровите, бензин и дизелови агрегати работещи с батерии от 48V, както и хибридни версии. Спортните S и RS версии ще бъдат налични в края на годината, заедно с комби и Allroad версията. Естествено Quattro версии ще са главен акцент в моделното семейство, а срещу доплащане ще може да се поръча и активният заден мост, който отклонява задните колела с до 5 градуса  по посока на кривата. Цените за базовата версия се очакват за започват от около 50 000 евро. повече подробности, както и официалните снимки на модела ще бъдат добавени по-късно към този пост.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Осмото поколение на Audi A6 ще се предлага в две външни линии. Коефициентът на челно въздушно съпротивление е 0.24, а размерите са както следва: дължина - 4.939м, височина - 1.457м и ширина - 1.886 метра.
В Европа, първоначално моделът ще се предлага с 3.0 литровите, бензин и дизелови агрегати с мощност от 340 и 286к.с. куплирани с 8-степенна, автоматична трансмисия и система от типа "лек хибрид". Задвижването при всички случаи се осъществява посредством четирите колела.
Продажбите на А6 ще стартират от юни месец, като цената на базовата версия оборудвана с дизеловият агрегат ще започват 58 050 евро. Комби версията ще бъде представена по-късно, като снимките ще бъдат добавени към този пост.







Няма коментари:

Публикуване на коментар