сряда, 31 юли 2024 г.

Второто поколение на Great Wall Haval F7 представено официално в Китай


Второто поколение на Haval F7, бе представено в Китай, като версия с конвенционално задвижване на хибридния Haval Ruge и няма ад сбъркаме, ако кажем, че това е чисто и просто Haval Monster с друго наименование. Това означава, че новото поколение е базирано на новата модулна платформа на марката и е нараснал по размери в сравнение със своят предшественик. 

Базовата версия на HAval F7 е оборудвана с 1.5-литров, турбо бензинов мотор с мощност 150 к.с., куплиран серийно с 7-степенна, роботизирана трансмисия задвижваща предните колела. По-нагоре в гамата е позиционирана версията с 2.0-литров, турбо мотор и мощност 192 к.с., която серийно е оборудвана със система за задвижване на четирите колела. 

Новият Haval F7 ще се предлага в три нива на оборудване, като при всички случаи пред водача място намира цифров панел с 12.3-инчов дисплей за инструментариума допълнен от 14.6-инчов дисплей за инфотейнмънт системата с гласов контрол и възможност за покупка на приложения. В зависимост от оборудването пътниците разполагат с вентилирани седалки, панорамен покрив, ел. задна врата и богат набор от асистенти подпомагащи шофирането. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар