сряда, 31 юли 2024 г.

Официални снимки на новият Chery Tiggo 8


 

Малко повече от месец след като видяхме Cherry Tiggo 8L, сега марката представя и така наречената базова версия на модела с нормално междуосие, което тук възлиза на 2.71 метра. Въпреки това, новият Chery Tiggo 8 ще се предлага във версия с 5 или 7 места, а неговата пазарна премиера в Китай ще се състои следващия месец с цени по-ниски с поне 10% в сравнение с тези на Tiggo 8L. До края на годината моделът ще бъде достъпен на пазарите в Русия, Южна Америка и Малайзия. 

Базовата версия на Tiggo 8 ще разчита на 1.6-литров, турбо бензинов мотор с мощност 197 к.с., куплиран с 7-степенна, роботизирана трансмисия с два съединителя предаваща движението към предните колела. Над него е позиционирана версията с 2.0 литров, турбо агрегат и мощност 254 к.с., куплиран с новата 8-степенна, автоматична трансмисия която по-желание на клиента може да бъде оборудвана със система за задвижване на четирите колела. 

Интериорът предлага модерно оформление с два отделни дисплея пред водача, като този за цифровият инструментален панел е с размер от 10.2-инча, а този предназначен за инфо-развлекателната система може да достигне до 15.6-инча за версията с изкуствен интелект на борда. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар