неделя, 4 септември 2022 г.

Обновеното Chery Tiggo 8 с цена от 14 300$

Представеният преди четири години флагмански SUV на марката - Chery Tiggo 8, сега получава планиран фейслифт с леки козметични промени. През годините триредовият SUV, получи множество версии с различен дизайн на предната част, които трябваше да се отличават от базовият модел (Chery Tiggo 8 Plus , Tiggo 8 Kunpeng Edition), но сега дойде време и за неговото обновяване. 

Външните промени не са големи, но все пак открояват обновената версия с нова радиаторна решетка, нова оптика на предните LED светлини и нов дизайн на броните. По-радикални са промените в интериора, който получава цифров панел с два сдвоени, 12.3-инчови дисплея за инструменталният панел и мултимедийната система с гласов контрол и 4G свързаност. Сензорният панел за управление на климатика с въртящи се контролери остава, но дизайна на скоростният лост е нов, както и централната конзола между предните седалки. Както да сега Chery Tiggo 8 ще се предлага във версии с 5 или 7 места. 

Обновената версия ще бъде налична с 1.5 литровият, турбо бензинов мотор с мощност 156 к.с. или с модерният - 1.6 литров, турбо мотор с директно впръскване на горивото и мощност 197 к.с. Трансмисиите предвидени за модела са: 6-степенната, механична или роботизирана такава, както и 7-степенната, двудискова. При всички случаи задвижването се осъществява посредством предните колела. Цените на обновеното Chery Tiggo 8  в Китай ще стартират от 14 300 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар