четвъртък, 27 януари 2022 г.

Haval F7 и F7x с фейслифт

Great Wall обновява моделното семейство на своите кросоувър модели Haval F7 и F7x, които освен в Китай, същите се произвеждат и в Русия. Визуално и двете версии получават нова радиаторна решетка и променени брони, които придават малко по-агресивен вид на моделите. Цветовата гама също е разнообразена с нови цветове. 


Промени в механиката няма. Под капака място намират бензиновите 1.5 или 2.0 литрови, турбо мотори с мощност 150 и 190 к.с., куплирани серийно с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните колела. Срещу доплащане за по-мощната версия е налично и задвижване 4х4, което обаче е по-скоро за подобряване на поведението на пътя, от колкото за проходимост, но при всички случай в нормални условия предлага сигурност. 


За сега снимки на интериора не са налични (ще бъдат добавени), но промени там не се очакват или поне не фрапиращи. Инструментален панел с нови графики, подобрени функции на мултимедийната система и опционални асистенти подпомагащи шофирането ще бъдат главният акцент в интериора на обновените версии.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар