понеделник, 25 септември 2023 г.

Ще успее ли обновената версия на Seiyong S1 / Eveasy EV3 да увеличи интереса към себе си?

 Третият модел на китайската марка създаден с помощта на Renault, получава козметични промени, които би трябвало да привлекат по-младата част от клиентите и да увеличат слабите продажби. Представен миналата година Seiyong S1, познат още като JMC Eveasy EV3 е реализирал продажби от едва 1613 бройки, а миналият месец са продадени идва 9 автомобила.  Това най-вероятно се дължи на високите за този клас цени с които моделът се предлага в Китай, които стартират от около 17 000 долара, близки до тези на JAC Yttrium 3, който на свой ред предлага значително повече простор, мощност и оборудване.

За задвижване JMC Eveasy EV3, разчита на електромотор с мощност 48 к.с., но сега вече е достъпен и във версия на мощност от 68 к.с. Тяговата батерия при всички случаи е с капацитет от 31 кВтч., която би трябвало да доставя автономия до 301 км. 

Интериорът е семпъл с централно разположен дигитален дисплей за най-важната информация, придружен с 8-инчова мултимедийна система, от която се управляват и функциите на климатичната инсталация с гласов контрол. Всички материали са екологични и напълно рециклеруеми. Срещу доплащане е наличен и head-up дисплей и множество варианто за персонализиране на интериора. Базовото оборудване включва: две въздушни възглавници, климатик, ел. пакет, мултифункционален кожен волан и дори камери с обзор от 360 градуса. Също така обновената версия на модела ще се предлага с двуцветно екстериорно оцветяване и разширена цветова гама. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар