петък, 8 юли 2022 г.

Honda N-WGN с леки подобрения

 Представеното преди три години второ поколение на Honda N-WGN, получава леки актуализации в дизайна и по-богато оборудване. Външно обновеният "kei", модел се сдобива с нова радиаторна решетка, нов дизайн на джантите и увеличена цветова палитра. 

В интериора промените са минимални и се свеждат до наличието на нова мултимедийна система и нови материи и еко кожи за седалките и тапицериите. Серийно на борда място място ще намират някои от асистентите, които да сега се предлагаха срещу доплащане, а пакета за подпомагане на шофирането ще разполага с активен асистент за поддържане движението в лентата на пътното платно. Съобщава се още и за нов пълнеж на седалките, което ги прави по-комфортни и с по-добра странична опора.

Що се отнася до механиката, то там промени няма. За задвижване Honda N-WGN ще продължава да разчита на 0.66 литровият, бензинов мотор с мощност 58 или 64 к.с., куплиран с CVT трансмисия задвижваща предните или четирите коелела. Цените на обновеният модел за сега не се съобщават, но най-вероятно те ще скочат с около 5-7%.


Няма коментари:

Публикуване на коментар