неделя, 10 юли 2022 г.

Обновеният Geely Icon с леки визуални промени, нов интериор и версия насочена към дамите

 Три години след премиерата на Geely Icon, китайският кросоувър получава леки козметични промени и изцяло нов интериор. Външно моделът е оборудван с нови брони, леко променена радиаторна решетка и два нови цвята съобразен с вкуса на дамите. 

По-радикални са промените в интериора, който получава нов инструментален клъстер пред водача с два екрана, съответно - 10.2-инчов за инструменталният панел и 12.3-инчов тъчскрийн за инфотайнмънт системата. Дюзите за климатичната инсталация също с нов дизайн, а амбиентното осветление е разположено по начин, който придава по-релаксираща атмосфера. Някои от детайлите, като волана с нов дизайн, скоростният лост и ръкохватките на вратите са изработени от антибактериални материи. За тапицериите производителат също предлага добавени палитри, които собствениците могат да съчетават по свои вкус. 

Относно механиката, то там промени няма. моделът се основава върху модерната BMA платформа на марката, чиито корени идват от Volvo и се задвижва от 3-цилиндровия - 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 177 к.с., куплиран серийно с 7-степенна, двудискова трансмисия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар