понеделник, 14 октомври 2019 г.

Geely Icon е първият модел с новата дизайнерска линия на марката

Китайската марка представя изцяло нов, кросоувър модел под името Icon, който се характеризира с нова за марката дизайнерска линия дело на Питър Хорбъри, работил дълги години за Volvo и Ford. 
С дължина от 4.35, ширина - 1.81 и височина -1.61 метра Geely Icon, предлага предостатъчно място за петима заедно с прилежащият им багаж. Интериора е стилен и разполага с цели 31 ниши, чекмеджета, кутии и джобове за дребни предмети. Същевременно обстановката е хайтек с 10.25-инчов тъчскрийн за инфотайнмънт системата и цифров инструментален панел пред водача, а климатичната инсталация е оборудвана с йонизатор. 
Технологично новият модел на марката е базиран върху модулната платформа - BMA, която е преработена версия на CMA, платформата на Volvo. Тук обаче не трябва да очакваме хибридно или електрическо задвижване, тъй като този модел се стреми за вниманието на клиентите с по-малък бюджет. Под капака място намира само 1.5 литровия, 3-цилиндров, бензинов мотор с мощност 177к.с., който ще се предлага серийно с двудискова, 7-степенна трансмисия задвижваща предните колела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар