вторник, 15 октомври 2019 г.

Новото поколение на GAC Trumpchi GS4, няма да се предлага в САЩ

Новото поколение на GAC Trumpchi GS4, което ще бъде представено в края на тази година  е първият модел на марката построен върху новата модулна платформа GPMA. Компактният SUV,  получава модерна линия и висококачествен интериор, uкоето се вижда от снимките налични малко преди официалната премиера на модела. 
За задвижване новият GAC Trumpchi GS4, разчита на нова версия на познатия- 1.5 литров, турбо бензинов мотор, чиято мощност сега е 169к.с. Серийно той ще се предлага с 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане ще бъде налична и двудискова такава. Задвижването се осъществява посредством предните колела, а задвижването 4х4 ще бъде налично само по желание. Хибридна версия така и не видяхме в предходния модел, но за сметка на това беше предложена малка срия задвижвана само от електромотор, за каквато се смята, че следващата година такава ще има в портфолиото на новото поколение. 
Експорт се очаква от средата на следващата година, като САЩ, вече няма да присъства в списъка на страните след новите наредби на Тръмп. За сметка на това Русия, Аржентина и Бразилия са сигурни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар