вторник, 9 ноември 2021 г.

Hyundai Creta с фейслифт в Индонезия

 Броени дни преди да бъде представен официално обновеният Hyundai Creta, корейците разпространиха първите официални снимки на модела, който се предлага на пазарите в Русия, Китай, Индия, Тайлант и Южна Америка. Видимо дизайнът на обновеният модел е издържан в стила на Hyundai Tucson и притежава уникалната предна част с интегрирани LED светлини в радиаторната решетка, която ако трябва да бъдем честни не е интегрирана много добре в този модел. 


Интериора е идентичен с този на Руската версия на Hyundai Creta и седемместният Hyundai Alkazar, като пред водача място намира цифров инструментален панел с размер 10.2-инча, а новата версия на мултимедийната система с 8-инчов екран получава и физически бутони за по-лесен достъп към менютата. Амбиентното осветление е серийно за модела, но не и панорамният покрив, седалките с обдухваща функция и охлаждащата жабка. Серийно за модела се предлагат набор от асистенти за подпомагане на шофирането. 


Под капака промени няма. Версията предлагана в Индонезия ще разчита на - 1.5 литровият, атмосферен, бензинов мотор с мощност 115 к.с., куплиран с механична или CVT трансмисия. Все още няма информация относно агрегатите, които ще задвижват версиите предлагани в Китай и Русия, но най-вероятно и там няма да има промени. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар