четвъртък, 17 юни 2021 г.

Руската версия на Hyundai Creta ще се произвежда в Санкт Петербург

 Второто поколение на Hyundai ix25 / Creta, което се предлага в Китай и Индия, сега ще бъде налично и в Русия, но с известни промени в дизайна, както и по отношение на механиката. Руската версия на Creta ще се произвежда в Русия, а продажбите трябва да започнат още това лято. Видимо моделът се е сдобил с нов дизайн на броните и вратата на багажника и като цяло може да се каже, че изглежда малко по-добре. 


Интериора също е различен и е идентичен с този на предлаганата в Индия, седемместна версия наречена - Alkazar. Пред водача обаче място намира комбиниран инструментален панел с аналогови стрелки и LCD дисплей с размер 7-инча. Мултимедийната система разчита на 8 или 10.2-инчови тъчскрийн дисплеи в зависимост от нивото на оборудване. Срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели с отваряем, стъклен покрив, система от камери с обзор 360 градуса и премиум озвучителна система с 8 високоговорителя.


Под капака на руската Hyundai Creta, място намират 1.6 литров, турбо мотор с мощност 121 к.с., както и  2.0 литров мотор с мощност 150 к.с. Базовата версия ще се предлага с 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане ще бъде налична 6-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар