четвъртък, 17 юни 2021 г.

Range Rover Evoque L, представен в Китай

 Английската марка, която сега е собственост на Tata, представи удължена версия на своя компактен SUV - Range Rover Evoque, Явно за производителят е по-важно да представи именно такава версия на своя най-продаван модел, от колкото варианти с две врати или кабриолет, каквито присъстваха в предходното поколение. както се подразбира тази версия е предназначена за Китай, където марката е продала близо 83 000 автомобила. Удължението междуосие с 16см., на Evoque не осигурява трети ред седалки, а повече пространство на возещите на втория ред. Успоредно с това обаче общият облик на модела е нарушен рязко и моделът е загубил част от динамичното излъчване. 


Удължената версия ще се предлага само с 2.0 литров, бензинов, турбо мотор с мощност 249 к.с., оборудван с лека хибридна система работеща под 48V. Серийно трансмисията е 9-степенна, автоматична задвижваща четирите колела. 


Като цяло, разлики в интериора няма, ако изключим новия дизайн на волана, добавените поставки за безжично зареждане на телефони. Облегалките на задните седалки могат да се регулират по наклон, чрез бутони интегрирани във вратите. Range Rover Evoque L ще се предлага само в най-високото си ниво на изпълнение с цена от около 61 000 долара. Производството на модела ще се осъществява в Китай. Много е вероятно обаче марката да се възползва от удълженото шаси и за версия със седем места, предназначена за пазарите в Европа, Русия и САЩ. Такава обаче към момента, не е потвърдена официално. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар