вторник, 31 август 2021 г.

Mobilize Limo ще се предлага само на кооперативни клиенти в Европа

 Китайската марка Jiangling и Renault, представиха и европейската версия на електрическият седан Yi, който ще се предлага в Европа под името Mobilize Limo. Този модел обаче, няма да бъде достъпен на пазара, а ще се предлага само на филми за таксиметрови услуги, кооперативни клиенти и фирми за отдаване на автомобили под наем. Друг у въпроса, че след време този модел все пак ще бъде наличен на вторичният пазар освен, ако Renault, не предлага обратно изкупуване на моделите.


Според официалната информация, електромоторът разположен в предната чест и задвижващ съответно предните колела е с мощност 150 к.с., който черпи енергия от литиево-йонна батерия с капацитет 60кВтч. Тя от своя страна може да се зареди, чрез бързо зарядна станция в рамките на 40 минути с енергия достатъчна да бъдат изминати още 250км. При пълен капацитет на батерията автономията на модела възлиза до 450км. Максималната скорост е ограничена на 140 км/ч., а времето за ускорение от 0 до 100 е 9.6 секунди. 


Интериорът на Mobilize Limo е идентичен с този на китайският си събрат и предлага цифров инструментален панел пред водача с размер от 10.2-инча и инфотайнмънт система оборудвана с 12.3-инчов тъчскрийн. Стандартното оборудване включва 8 въздушни възглавници, система за предотвратяване на сблъсък, адаптивен круиз контрол, сензор за обекти в сляпата точка на водача, активна система за разпознаване на пътните знаци, сензори за паркиране и др. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар