четвъртък, 2 септември 2021 г.

Jeep Commander и Jeep Grand Commander с фейслифт в Китай

 След представянето на южно американската версия на Jeep Commander, сега марката представя обновената версия на предлаганият в Китай модел Jeep Commander, който няма нищо общо с версията за Южна Америка. Въпреки, че моделът в Китай е представен само преди 3 години, моделът получава изцяло нова част с нови LED светлини и променен дизайн на бронята и радиаторната решетка. В задната част също се наблюдават значителни промени с новия дизайн на бронята и задните светлини. 


По отношение на механиката промени няма. Под капака на китайският Commander, място намира 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 234 или 265 к.с., куплирани с 9-степенна , автоматична трансмисия задвижваща предните или четирите колела (за по-мощната версия). Представената миналата година PHEV версия, също остава в гамата на модела с два електромотора и батерия с мощност 13кВтч.


Промени в интериора няма. Моделът ще продължава да се предлага във версии с 5 и 7 места. Цените на Jeep Commander в Китай, започват от 37 900 долара, а тези на 7 местната версия - Grand Commander, стартират от 39 990 долара, което означава, че въпреки направените промени цените остават без промяна. Експорт все още не се предвижда. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар