вторник, 1 юни 2021 г.

Обновената версия на GAC Trumpchi GS5, вече ще носи индекса - GS4 Plus

От този месец в Китай, започват продажбите на обновеният GAC Trumpchi GS5, който вече ще бъде причислен към моделното семейство на GS4 и ще носи името GS4 Plus, въпреки че разчита на различна платформа. Напоследък е трудно да се схване логиката в наименованието на китайските модели като цяло, ако въобще има такава, но е факт, че някои фирми имат повече модели в портфолиото си от водещи производители на телефони. Външните промени се забелязват от пръв поглед, тъй като моделът се е сдобил с изцяло нова предна част, която ще бъде налична с два модела радиаторна решетка. Известни промени има и в задната част, където се наблюдава наличието на нови стопове, които вече не са свързани помежду си.



Интериора обаче остава без промяна, но моделът вече може да бъде поръчан с цифров инструментален панел пред водача, а инфотайнмънт системата е от ново поколение с подобрени онлайн възможности, която прави своя дебют именно в този модел. Воланът също прави впечатление с новия си дизайн, сплескан в долната си част. 


GAC Trumpchi GS4 Plus, освен с познатият 1.5 литров, турбо мотор с мощност 169к.с. ще се предлага и с по-мощен - 2.0 литров, турбо мотор с мощност 252к.с., които идва директно от флагманският SUV на марката - GAC Trumpchi GS8. И двете версии на GS4 Plus ще се предлагат серийно с 6-степенна, автоматична трансмисия от Aisin, предаваща движението към предните колела. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар