сряда, 9 октомври 2019 г.

GAC Trumpchi GS8 с лек фейслифт и нов интериор

Един от най-успешните SUV модели на компанията, който се предлага дори и отвъд океана получава леки козметични промени и изцяло нов интериор. Обновената версия на GAC Trumpchi GS8 ще бъде налична на пазара от края на тази година и вече ще бъде достъпен и в Русия. 
Освен външните промени, които се характеризират с нов дизайн на бронята и леко променените предни светлини, моделът получава изцяло нов интериор с широкоекранен дисплей, чрез който ще се управляват и функциите на тризоновата, климатична инсталация. Пред водача вече намира място цифров, информационен панел, а мултифункционалния, кожен волан с подгряване е с нов дизайн. 
От гледна точка на механиката промени няма. Както знаем седем местният модел е построен върху силно модифицираната платформа от Alfa 166 и разполага с 2.0 литров, турбо бензинов мотор под капака с мощност 201к.с.. Той е куплиран с 6-степенна, автоматична трансмисия доставяна от Aisin, която предава движението към четирите колела, чрез виско съединител продукт на BorgWarner. Налична за някои пазари ще бъде и версия с мощност от 252к.с. и такава със задвижване само на предните колела.
Следващата година на местния пазар ще бъде достъпна и версия със скъсено междуосие и място за 5 човека, обозначена като - GS8 S. Разлики в механиката няма да има. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар