сряда, 9 октомври 2019 г.

Daihatsu Wai Wai и Waku Waku ще бъдат показани в Токио

По време на автосалона в Токио, японската марка ще представи концепциите Wai Wai и Waku Waku, които според производителя показват, в каква посока ще се развиват бъдещите модели на компанията. Според нас и двата модела са с малки шансове за производство но в интерес на истината са напълно действащи модели, а не макети, а технологиите намиращи място в тях работят. 
Daihatsu Wai Wai Concept е с дължина от 4.2 метра, а еднообемната каросерия предлага достатъчно пространство за 6 човека на три реда седалки. Задните врати са плъзгащи се, а познатата ни централна колона в случая липсва, което улеснява осезаемо достъпа до купето. 
Втората концепция наречена Waku Waku, представлява компактен кросоувър, които би може да бъде конкурент на Suzuki Jimny въпреки, че на претендира с офроуд качества. Най-вероятно дори и не разполага със задвижване на четирите колела,но пък има две врати повече. И за двата модела не се съобщават подробности относно задвижването, но се знае, че разполагат с някакъв вид хибридна технология и възможност за автономно шофиране. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар