понеделник, 18 юни 2018 г.

Четвъртото поколение на Suzuki Jimny с премиера на 5-ти юли

Днес, японците представиха официалните снимки на четвъртото поколение Suzuki Jimny. Дизайна на навият модел е с препратки към първото поколение от 70-те години, но имайки предвид, че в момента сме 2018 година, а клиентелата е станала още по-взискателна, то не е много ясно как ще бъде приет на пазара, поне що се отнася, за този в Европа. Безспорно качествата на компактният всъдеход ще са завидни. Построен върху същото шаси от настоящото поколение и доказаното окачване в комбинация със задвижването на четирите колела, раздатната кутия и лекото тегло, офроуд възможностите ще превъзхождат значително тези на някои доста по-скъпи екземпляри. 
За задвижване новото Suzuki Jimny ще разчита на бензинови агрегати с работен обем от 0.66 и 1.5 литра, куплирани с 5-степенна, механична или 4-степенна, автоматична трансмисия. Задвижването на четирите колела ще се предлага серийно за всички модификации. 
Интериора е съобразен с новите тандеции, като налице са мултимедийна система, мултифункционален волан и климатроник. Серийно всички модели ще са оборудвани със система за предотвратяване на сблъсък, разпознаваща и пешеходци, асистент за потегляне при наклон, 4-ри въздушни възглавници, ел. пакет и др. Официалната премиера на модела пред публика ще се състои на 5-ти юли, а продажбите ще започнат в края на лятото. Цени все още не са обявени. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар