вторник, 19 юни 2018 г.

Нов Volkswagen Passat, но само за Китай

В Китай, немците се подготвят за представянето на нов седан предназначен за местният пазар, чието име ще е Passat. След Американската версия на Volkswagen Passat и съответно европейската, това ще е третият напълно различен от своята събратя седан носещ същото име. Китайската версия все пак ще бъде базирана на MQB платформата, но размерите са увеличени значително. Дължината е 4.93 метра, а ширината и височината са съответно: 1.83 и 1.46 метра. 
Под капака място ще намират бензиновите 1.4 и 2.0 литрови, турбо агрегати с мощност между 150 и 220к.с., куплирани с механична или DSG трансмисии. В по-късен етап ще се предлага и хибридна версия. Задвижването на четирите колела няма да бъде налично тук. Производството ще се осъществява в Шанхай, а продажбите трябва да започнат в края на тази година, веднага след официалната премиера на автомобила.
Интериора се отличава с модерно оборудване и визия, като серийно ще се предлагат: инфотайнмънт система с 9.2-инчов дисплей и , виртуален кокпит с размер 10.5-инча, Официалните снимки ще бъдат добавени в последстве към този пост.



Няма коментари:

Публикуване на коментар