неделя, 9 февруари 2020 г.

Kia Sonet Concept ни подготвя за нов модел на марката предназначен за развиващите се страни

Корейците представят изключително интересна концепция засвои бъдещ компактен SUV, който трябва да бъде представен до края на следващата година. Концептуалният Sonet, прави демонстрация именно на това, какво да очакваме от него. Моделът може да се разглежда като предпроизводствена версия, тъй като се уповава върху платформата на Hyundai Venue, което пък означава, че неговата премиера може да бъде издърпана още тази година. 
Kia Sonet Concept, разполага с модерен дизайн съобразен с изискванията на клиентите от развиващите се страни. Прибиращите се дръжки на вратите, на дали ще останат в серийната версия, но светлините с LED технология, двутоновото оцветяване на купето и 16-цоловите джанти имат големи шансове за това. 
От интериора все още няма изображения, но там се очаква уютна обстановка с качествени материали и 10.2-инчов екран за инфоразвлекателната система, както и аудиоуредба от Bose. Тъй като става ясно, че механиката е идентична с тази на Hyundai Venue, под капака очакваме бензиновите 1.0 и 1.2 литрови мотори с мощност от 82 и 120к.с., както и 1.4 литровият дизел с неговите 90к.с. Трансмисиите ще са механични или двудискови задвижващи само предните колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар