четвъртък, 18 април 2019 г.

Hyundai Venue е идеалният първи автомобил за младите клиенти на марката

В САЩ, корейците представят нов градски кросоувър модел под името Venue, който ще бъде предназначен за по-младите клиенти на марката с активен начин на живот. Моделът ще бъде позициониран под Kona, но въпреки това ще бъде оборудван подобаващо. Серийно ще се предлага мултимедия с 8-инчов дисплей, предна и задна камера, датчик за обекти в сляпата зона на водача, асистент за поддържане движението в пътното платно и дори система разпознаваща умората на водача. С дължина от 4.04, височина - 1.56 и ширина - 1.77 метра, Hyundai Venue предлага достатъчно място за пет човека. 
Построен върху платформата на Hyundai I20/I20 Elite, новият кросоувър ще разчита на 1.6 литров, бензинов агрегат с мощност от 115 и 136к.с., куплиран с 6-степенна, механична или новата вариаторна - IVT трансмисия. При всички случаи задвижващи ще са само предните колела, но срещу доплащане за модела ще бъде налична опция за снежен режим. 
Продажбите на Hyundai Venue в САЩ, трябва да започнат от края на лятото, а малко по-късно моделът ще бъде достъпен в Индия и Русия  с 1.0 и 1.4 литрови, бензинови агрегати. Цените в САЩ ще започват от около 17 500 долара. За сега наличието на модела в Европа не е потвърдено официално, но най-вероятно през следващата година ще го видим и на стария континент. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар