неделя, 9 февруари 2020 г.

Haval Concept H е напълно готов за серийно производство

След като китайците закупиха от GM, завода за производство на автомобили в Индия, те ни показват концепция на своя бъдещ модел, който трябва да се произвежда именно там. Това няма да се случи по-рано от началото на следващата година, но така или иначе премиерата на хибридната концепция наречена Haval Concept H, привлече очаквано внимание към себе си по време на автосалона в Ню Делхи. 
Подразделението за SUV модели на Great Wall, явно е готово с наследника на Haval M6. Дизайнът е в новият стил на марката познат от F-серията и въпреки, че е презентиран като концепция е напълно реален и готов за серийно производство модел. Интериора също е напълно завършен и функциониращ, като предлага качествена изработка и модерни технологии. Пред водача място намира цифров инструментален панел, хедъп дисплей и плаващ екран за инфоразвлекателната система. Най-вероятно в серийната версия няма да намери място контролният дисплей разположен на централната конзола между предните седалки, но прави впечатление, че той е умело интегриран и готов за всекидневна експлоатация. 
Нищо не се споменава относно хибридната система за задвижване, но това явно ще стане ясно малко преди премиерата на производственият модел. Освен в Индия, марката възнамерява да го предлага и на пазарите в Южна Америка, Русия и разбира се Китай. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар