неделя, 9 февруари 2020 г.

Серийната версия на Tata HBX Concept ще се предлага и в Европа

Не е тайна, че индийската марка, която е собственик на Land Rover и Jaguar, възнамерява да прилага всички технологии от споменатите реномирани марки и в своите модели. За сега това се случва само в Tata Harrier и нейната седемместна версия - Tata Buzzard Sport, но в близко бъдеще това ще се промени. 
Концепцията HBX, представлява градски кросоувър с дължина под 4 метра и най-вероятно е базиран на платформата от Tata Nexon. В него обаче са умело вградени всички най-нови системи за безопасност от JLR, а производителят съобщава, че без проблеми под капака може да бъде инегриран и 3-цилиндровия - 1.5 литров, бензинов мотор съчетан с хибридна технология, който намира място в новия Range Rover Evoque. Разбира се тази система за задвижване, на дали ще намери място в серийният модел, тъй като марката има намерения да го предлага на цена под 20 000 евро. 
Все още няма информация за това, кога ще започнат неговите продажби, но става ясно, че новият кросоувър ще бъде наличен и в Европа. Това дава отговор на въпроса за премиум интериора на HBX Concept, който прави изключително добро впечатление с неговите качествени материали и изработка.






Няма коментари:

Публикуване на коментар