събота, 8 юни 2024 г.

Feifan RC7 с автономия до 710км. и с очаквана цена от 20 000$

 Китайската марка Feifan, която е част от SAIC е готова със своят нов електрически кросоувър модел, който трябва да бъде пуснат на пазара в края на лятото. Feifan RC7 основан върху технологичната R-TECH платформа на компанията, но не се споменава дали ще разполага с възможност за бърза смяна на батерията. Най-вероятно обаче тази опция ще бъде достъпна, ако не в началото, то поне в по-късен етап. Знае се, че моделът ще бъде достъпен с различни по мощност тягови батерии които ще осигуряват пробег между 480 и 710 км., а очакваната цена на най-евтината версия е около 20 000 долара. 

Първоначално Feifan RC7 ще бъде наличен във версия само с един електромотор с постоянен магнит разположен на задния мост с мощност 204 к.с., който ще бъде захранван от тройно литиеви тягови батерии с капацитет от 62.2, 77 и 90 кВтч. 

С дължина от 4.86 метра и междуосие - 2.93 метра, моделът ще предлага задоволително пространство в интериора за 5 човека заедно с прилежащият им багаж. Официални снимки на интериора все още не са разпространени, но се съобщава, че той ще поеме по различен път спрямо останалите модели на марката и ще разполага с разположен по цялата дължина на таблото цифров панел по подобие на IM LS6, от който са заимствани значително количество технологии. Такава например е и автономната система за шофиране от 3-то ниво, която обаче ще се предлага срещу доплащане зо по-високите нива на оборудване. Повече снимки ще бъдат добавени към този пост след официалната премиера на модела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар