четвъртък, 30 май 2024 г.

Buick Enclave Plus представен официално в Китай

 

След обновяването на Buick Envision, сега марката представя и обновената седем местна версия на модела която се предлагаше като Envision GX. След обновяването моделът получава актуалният дизайнерски стил на марката и вече ще носи наименованието Envision Plus. Като цяло Buick Envision Plus с дължината си от 4.82 метра е много сходен по размери с Buick Enclave, но ще се предлага със значително по-маломощни агрегати, което го позиционира на значително по-ниско ценово ниво. 

Под капака на Envision Plus място ще намират 1.5 и 2.0 литровите, турбо бензинов мотори с мощност съответно от 211 и 237 к.с. И двата разполагат с лека хибридна система и са куплирани серийно с 9-степенната, автоматична трансмисия задвижваща предните колела. Срещу доплащане за по-мощната версия е налична и системата за задвижване на четирите колела. 

Интериора е идентичен с този на пет местната версия с 30-инчовият цифров панел пред водача с 6К резолюция. Благодарение на увеличеното до 2.83 метра междуосие и по-големият заден надвес в интериора има място за 7 човека, като същевременно багажното пространство възлиза на 515 литра. Производството на Buick Enclave Plus в Китай ще започне от следващия месец, като за сега не е потвърдено дали моделът ще бъде наличен на пазарите в САЩ. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар