петък, 31 май 2024 г.

Jeep Wagoneer S Trailhawk Concept представен в Ню Йорк

 

Успоредно с официалната премиера на Jeep Wagoneer S, марката представя и концепцията наречена S Trailhawk, която визуализира какво да очакваме от евентуална офроуд модификация, ако разбира се производителят реши да предложи такава в гамата на модела. Концепцията разполага с основите на серийният модел базиран на STLA платформата на Stellantis, като за сега подробности относно задвижването не се съобщават, ако въобще има такива. Съобщава се обаче, че освен стандартните режими на движение в серийният модел, концепцията разполага с допълнителна функция - Rock, която заключва задният мост. 

За разлика от механиката обаче, концептуалният модел се различава значително от серийната версия с увеличеният си с 7.5 см. клиренс, по-грубият дизайн с офроуд елементи и специалните 18-цолови гуми за всякакви терени. 

Интериорът на Jeep Wagoneer S Trailhawk Concept се различава от този на Wagoneer S с по-грубият си дизайн и новата структура на таблото. Веднага се забелязва липсата на тъчскрийн дисплея за управление на климатичната инсталация, както и на пасажерският 10.5-инчов дисплей. За сметка на това на борда място намират множество отделение за дребни предмети, както и добавени ръкохватки за по-добра опора на пасажерите при преминаване на офроуд препятствия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар