вторник, 23 януари 2024 г.

Първи снимки на Jeep Wagoneer S

 По всичко личи, че първият модел основан върху електрическата STLA платформа на Stellantis ще бъде производствената версия на концептуалният Jeep Wagoneer S, който видяхме преди малко повече от една година. Първите официални снимки на Jeep Wagoneer S вече са налични и ни дават ясен поглед над вторият изцяло електрически модел на марката. Спортно елегантният електрически SUV, запазва разпознаваемият стил на марката, а най-интересният детайл в дизайна е наклоненото задно стъкло умело прикрито от изправените D-колони на купето, което го прави лесно разпознаваем въпреки, че мнозина ще доловят прилики в дизайна с този на Land Rover Velar. Осветената декоративна решетка издържана в характерният стил на марката също ще откроява модела. 

Според неофициалната информация за задвижване Wagoneer S ще разчита на два електромотора с обща мощност от 608 к.с. задвижващи четирите колела, които ще ускоряват модела до 100 км/ч. от място за 3.5 секунди. капацитета на тяговата батерия все още не е известен, но се съобщава за автономия от 644 км. 

Интериорът разполага с три екрана, като този пред водача има възможност за смяна на интерфейса. Климатичната инсталация се управлява от четвърти дисплей на централната конзола, чрез който се командват и функциите на седалките с масаж и обдухване. На централната конзола са разположени въртящият се клъстер за избор на предавките, бутонът за електрическата спирачка и шалтер за избор на режимите на движениe: Sand, Snow, Eco, Auto и Sport.

Повече информация, както и още снимки ще бъдат добавени към този пост веднага след като станат достъпни. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар