сряда, 1 февруари 2023 г.

След поредното обновяване на Land Rover Velar моделът получава нов интериор

 Само две години след фейслифта на Range Rover Velar, моделът отново е подложен на обновяване и отново видимите промени са минимални. Външно след последните подобрения, моделът получава нова оптика на матричните - LED предни светлини, променена радиаторна решетка, нов светлинен подпис на задните светлини и нов дизайн на дифузьора на задната броня. Цветовата гама е увеличена с два нови цвята, а джантите са с нов дизайн. 

По-радикални са промените в интериора. Там забелязваме наличието на 11.4-инчов извит дисплей за инфотайнмънт системата от ново поколение в която са интегрирани всички функции включително и тези на климатичната инсталация. Това прави излишно наличието на цифровият инструментариум, който бе наличен да момента, както и на физически бутони които са премахнати. Добавена и система за подтискане на шума, която ще се предлага опционално с 3D озвучителната система на Meridian с 17 високоговорителя. Налични са и нови изкуствени материи за тапицериите, като марката се стреми към намаляване употребата на естествени кожи, които все още ще са налични за модела, но срещу доплащане. 

Моторната гама на обновеният Velar остава без промяна, но за Plug-in хибридната версия е налична по-голяма батерия с капацитет от 19.2 кВтч., благодарение на което моделът може вече да измине малко над 60 км. в изцяло електрически режим. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар