сряда, 14 юни 2023 г.

Фейслифта на Buick Envision получава автономната система за шофиране Super Cruise


Представен преди 3 години - Buick Envision е един от малкото модели на марката предлагани в родината си, а сега той е подложен на обстойни козметични промени. Промените са видими от пръв поглед и новата предна част веднага откроява обновеният модел със своите двуредови светлини. В задната част обаче промените са напълно символични и се свеждат до леко промененият дизайн на бронята. 

За сметка на това интериорът е изцяло нов, снабден с 30-инчовият инструментален панел пред водача комбиниращ инструментариума и инфотайнмънт системата с 6К резолюция. В САЩ моделът ще се предлага и с автономната система за шофиране от ниво 2+, позната от моделите на GM под името Super Cruise. 

За сега няма официална информация относно промените направени под капака, но най-вероятно познатият 2.0 литров, турбо мотор с мощност 228 к.с., куплиран с 9-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към предните или четирите колела ще останат налични и в обновеният модел. Повече подробности и снимки ще бъдат добавени веднага, след като се състои официалната премиера на модела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар