четвъртък, 26 октомври 2023 г.

Aion S Max с цена от 20 500 долара и автономия до 610 км.

 Две години след обновяването на Aion S Plus, китайският производител представя нова модернизация на модела, която този път е представена като следващо негово поколение и носи името Aion S Max. Приликите с настоящата версия са очевидни, въпреки силно промененият дизайн на предната част, която допринася за намаляване на въздушното съпротивление, важно предимство за електрически задвижваните модели, какъвто е и този. 

Новият дизайн е увеличил леко дължината на електрическият седан, но като цяло пропорциите са останали същите. Промяна обаче има в задвижването, като сега електромоторът за върховата версия е с увеличена  до 244 к.с. мощност. Тяговите  батерии са същите с капацитет от 59 и 70 кВтч., които осигуряват автономия от 510 и 610 км. измерена според китайските стандарти. 

Подробности относно интериора не са разкрити, но от официалното изображение става ясно, че той е изцяло нов с два свободно стоящи дисплея. Ясно е, че на борда място ще намира богат набор от асистенти подпомагащи шофирането, както и серийният панорамен покрив с площ от 1.9 квадратни метра. Продажбите на Aion S Max в Китай ще стартират тази седмица с цена под 150 000 юана.  



Няма коментари:

Публикуване на коментар