събота, 23 септември 2023 г.

Toyota RAV4 с нова актуализация за моделната 2024г.

Представено преди 5 години, петото поколение на Toyota RAV4 се превърна в най-продаваният модел в своя сегмент с над 1.1 млн. продадени автомобила в световен мащаб. През годините японският SUV, бе постоянно модернизиран и сега идва времето за малко по-обстоен ъпгрейд на модела. Външно обновената Toyota RAV4 се откроява със серийните LED предни светлини и промененият дизайн на броните. Налична е и офроуд версия наречена Woodland Edition, която до сега бе достъпна само за пазарите отвъд океана. Тя се отличава с подсилено окачване, 18-цолови джанти и характерен зелен цвят предлаган обаче срещу доплащане. 

В интериора промените се свеждат до по-богатото серийно оборудване, което вече включва последната версия на пакета Toyota Safety Sence, която предоставя възможност за автономно шофиране от ниво 2. Инфотайнмънт системата също е от последното си издание и се предлага с 8 или 10.5-инчови дисплеи. 

По отношение на моторната гама и механиката промени няма, но става ясно, че механичната скоростна кутия ще бъде налична само за определени пазари. познатите CVT и 8-степенната, автоматична трансмисия ще бъдат основна част от серийното оборудване и в зависимост от версията ще задвижват предните или четирите колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар