четвъртък, 20 април 2023 г.

Honda с три нови концепции в Шанхай

 След Honda e:N SUV Concept и Honda e:N2 Concept, сега японците представят нови концепции и по всичко личи, че същите се доближават все повече и повече до серийно производство. Първият производствен модел от тях обаче, няма да бъде представен по-рано от средата на следващата година. Новите три концептуални модела Honda e:NP2, e:NS2 и развитието на e:Х SUV, представят по-нататъшното развитие на серията - e:N, които ще изместят постепенноHonda e:NS1 и e:NP1, които са базирани на HR-V.  

Споменатите два модела най-вероятно ще отстъпят място на серийните e:NP2 и e:NS2, които са с форма на фастбек кросоувър и ще предлагат удоволствие от шофирането. Също така, новите модели ще имат вътрешно пространство с изчистени и заоблени форми, съчетани с новите функции на системата за свързаност - Connect 4.0.

Що се отнася до новата версия на е:N SUV Concept, то тя е претърпяла значително развитие и е далеч от модела представен преди две години и придобива още по-производствен вид. Очаква се производственият модел да бъде представен през следващата година и ще бъде първият, който ще бъде построен върху изцяло новата платформа на марката за електрически модели със задно разположен електромотор. Разбира се платформата ще позволява и наличието на втори електромотор, а на борда място ще намират и асистенти подпомагащи шофирането, командвани от изкуствен интелект.


Няма коментари:

Публикуване на коментар