събота, 27 ноември 2021 г.

Honda e:NS1 и e:NP1 ще се произвеждат и продават в Китай

 В Китай, японската парка представи новите електрически кросоувъри наречени e:NS1 и e:NP1, които трябва да подготвят почитателите на марката и електрическите модели за производствената версия на Honda e:N SUV Concept, която трябда да бъде представена най-късно през 2025 година. Новите електрически кросоувъри представени успоредно с концепцията, трябва да бъдат налични на китайския пазар още от пролетта на 2022 година, като ще се произвеждат в заводите на Dongfeng и GAC. Видно е, че и двата модела се базирани на новата Honda HR-V с леко променен дизайн и разбира се нова задвижваща система. Разликата между двата електрически модела е в дребни детайли в дизайна на екстериора и факта, че ще бъдат произвеждане във фабриките на два различни производителя. 


Според информацията и двата модела разполагат с електромотор с мощност 180 к.с., позициониран в предната част и задвижващ предните колела, а батерията е дело на CATL с капацитет от 69 кВтч., която трябва да осигурява автономия от 480 км. 


Интериора на китайските версии е изцяло нов и предлага изключително технологична обстановка с цифров инструментален панел пред водача и 15.2-инчова ифотайнмънт система разположена вертикално на централната конзола.  На борда серийно място ще намира новия пакет за безопасност наречен Advanced Drives-Assistive Systems, снабден с нова камера с увеличен обзор и нова радарна система с обхват от 360 градуса, която би трябвало да предотвратява всякакви инциденти. Следващото поколение на инфоразвлекателната система Honda Connect, също идва с новите модела и разполага с гласов контрол, постоянен ъпгрейд и подобрена свързаност на мобилни устройства. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар