неделя, 28 ноември 2021 г.

Китайският JMC Viqus Pro 4x4 ще се предлага и извън границите на страната

Китайската компания Jiangling Motors Corporation (JMC) е позната с производството на лекотоварни и тежкотоварни машини, както и SUV модели, като повечето от тях са по лиценз на Ford. Наскоро компанията представи и първият си изцяло електрически седан  разработен съвместно с Renault, а сега е готов и с първият си експортен модел, който ще бъде наличен на пазарите в Малайзия и Австралия. Името на експортният - лекотоварен модел е JMC Vigus Pro 4x4 и ще бъде най-достъпният пикап с двойна кабина и задвижване на четирите колела със своята начална цена от 14 000 долара. 


За да бъде конкурентен ценово, моделът е лишен от каквито и да е LED технологии или модерните в Китай, цифрови инструментални панели. Все пак, на борда място намира мултимедийна система от най-нисък клас с 8-инчов дисплей, кожен салон, мултифункционален волан, климатик, две въздушни възглавници, предни и задни сензори за паркиране и пълен ел. пакет. ABS, ESP, EBD и ESC системите също намират своето място в базовото оборудване, заедно със системата за подпомагане при потегляне на наклон, като всичките са произведени от Bosch.

Под предния капак място намира 2.0 литров, 4-цилиндров, турбо дизел с мощност 141 к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия доставяна от ZF с възможност за ръчна смяна на предавките от волана и система за задвижване на четирите колела от BorgWarner с режими на работа: 2Н, 4H и 4L. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар