четвъртък, 6 април 2023 г.

Обновеният Beijing 7 / X7 / X75 с по-модерен дизайн и нов интериор


Първият модел на марката построен върху разработената съвместно Daimler, BMFA модулна платформа претърпява козметични промени едва две години след неговата премиера. Обновената версия на Beijing X7, разполага изцяло нова предна част с нови LED светлини и интегрирана в бронята  радиаторна решетка, както и нов дизайн на старничните огледала. Задната част се характеризира с нов светлинен подпис на светлините, както и нов дизайн на бронята с два двойни накрайника на изпускателната система. Според информацията обновената версия на китайският SUV ще се предлага и в Европа, от началото на 2024 година под името Beijing 7.

Интериора също е изцяло нов, макар и със запазен двоен цифров панел пред водача. Централната конзола също е с нов дизайн и с по-голям дисплей за контрола на климатичната инсталация. салонът от изкуствена кожа, предните ел. седалки с подгрев и вентилация, двузоновият климатроник и камерата за заден ход са част от серийното оборудване на модела. Срещу доплащане собствениците могат да оборудват четирите седалки с масажна функция, система за автоматично паркиране, панорамен покрив и пакет камери с обзор от 360 градуса. 

Базовата версия на обновеният Beijing X7, разчита на 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 188 к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия. Налична за модела е и хибридна версия с добавен електромотор, чиято мощност е 150 к.с. и тягова батерия с капацитет от 17.3 кВтч., която осигурява пробег в изцяло електрически режим в рамките на 83 км. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар