събота, 28 януари 2023 г.

Бинго ли е покупката на Wuling Bingo EV за малко над 10 000$?

 От март месец в Китай, Wuling започва да продава своят градски електрически хечбек наречен Bingo. Името не е избрано случайно, тъй като купувачите наистина ще ударят Бинго с покупката на този модел в предвид цената с която ще се предлага. Според информацията Wuling Bingo ще стартира с цени от 10 300 долара, но не трябва да забравяме, че това е типично градски компактен модел с дължина под 4 метра и място за четирима.

Серийното оборудване ще е семпло, без мултимедия и излишни асистенти за безопасност. Пред водача на базовият модел място ще намира 8-инчов, цифров инструментален панел, а за свързващите услуги ще трябва да се разчита на собственото мобилно устройство, за което е предвидена стойка и Bluetooth свързаност с озвучителната система на автомобила. По-скъпите версии ще са налични с два 10.3-инчови дисплея, множество системи и асистенти подпомагащи шофирането, панорамен покрив и дори асистент с изкуствен интелект. 

Новият електрически модел на Wuling ще се предлага в две версии на електромотора, познати от модела AirEV. Базовият модел е оборудван с електромотор с мощност 41 к.с.и батерия с капацитет от 17.3 кВтч. По-скъпата и удачна версия разполага с мощност от 68 к.с. и батерия с капацитет 31.9 кВтч. Според производителят автономията на модела ще варира между 203 и 333 км., като при всички случаи максималната скорост е ограничена на 100 км/ч. Повече снимки ще бъдат добавени веднага след официалната пермиера на модела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар