вторник, 6 септември 2022 г.

Bentley Flying Spur Speed лети с 333км/ч.

Най-бързото четириврато Bentley, бе представено официално днес. Bentley Flying Spur Speed е и последната възможност да притежавате автомобил с W12-цилиндровия, би-турбо мотор който ще бъде премахнат от моторната гама на марката. Външно моделът се откроява с нови брони, прагове и добавен заден спойлер изработени от ръчно от въглеродни влакна. Уникалните 22-цолови джанти, също открояват най-бързата версия от своите събратя. 

Под капака на Flying Spur Speed, място намира споменатият по-горе W12-цилиндров, би-турбо мотор във версия на мощност от 635 к.с. Той е куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия от ZF, предаваща движението към четирите колела, чрез векторна система за предаване на мощността към колелата. Според информацията ускорението от 0 до 100 км/ч. става за 3.7 секунди, а максималната скорост която може да бъде постигната е 333 км/ч. 

Интериора се отличава с еко линията - Dinamica Plus, която се характеризира с наличието на еко кожи, текстил и микрофибър направен от рециклиран полиестер. Налични разбира се са и естествени материи, за които се изисква солидно доплащане. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар