вторник, 17 август 2021 г.

Changan Uni-V в продажба от началото на 2022г.

 От началото на следващата година в Китай започват продажбите на Changan Uni-V. Това е доста приятен лифтбек, който ще допълни моделното семейство на Uni, което в момента се състои от кросоувърите: Changan Uni-K и Uni-T. Най-вероятно новото предложение на марката ще замести сегашния Raeton CC, а с дължината си от 4.68 метра ще се конкурира директно с Skoda Octavia. Chamgan Uni-V, разполага с модерен дизайн с интегрирана радиаторна решетка в бронята, интелигентни дръжки на вратите и интегриран ел. задвижван спойлер в задната част.


За задвижване е предвиден 4-цилиндровият, 1.5 литров, турбо бензинов мотор с директно впръскване на горивото и мощност от 188 к.с., като се очаква и версия с 2.0 литров, турбо мотор. Освен стандартната 6-степенна, механична скоростна кутия, на разположение ще бъде и 7-степенна, двудискова трансмисия. При всички случаи задвижващи са предните колела. 


Интериорът предлага футуристична обстановка с 4 дисплея - един за мултимедията и три за цифровият инструментален панел. Оборудването на луксозният семеен модел ще бъде подобаващо, а срещу доплащане ще се предлага и автономна система за шофиране от 2-ро ниво. Цените все още не са известни. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар