събота, 31 октомври 2020 г.

Changan Uni-K ще бъде представен в Гуанджоу

Китайците представят нов кросоувър модел от моделното семейство Uni, който разполага с необичаен, спортно ориентиран дизайн насочен към младите клиенти на марката. Changan Uni-K е построен върху същата платформа от Changan Uni-T, но ще бъде разположен ценово над своя донор. Информация относно механиката все още не е разпространена, както и снимки на интериора.


Официалната премиера на модела ще се сътои по време на автосалона в Гуанджоу, пред ноември месец, а продажбите в Китай, трябва да започнат от началото на 2021 година. В по-късен етап се очаква и експорт, като цените ще старитарт от около 27 000 долара. 
++++++++++++++++++++++++
Според официалната информция Changan Uni-K ще се задвижва от нов - 2.0 литров, турбо мотор с мощност 231к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансимисия предаваща движението към предните или четирите колела в зависимост от избора на водача. 

В интериора откриваме ансамбъл от три малки дисплея пред водача, които дават информация за най-важните системи в автомобила включително и функцията за виртуална реалност и навигиране. Мултимедийната система разполага с гласов контрол и 10.2-инчов дисплей, а на плаващата чентрална конзола между предните седалки е снабдена с функцията за безжично зареждане на мобилни телефони.






Няма коментари:

Публикуване на коментар