събота, 31 октомври 2020 г.

Официални снимки на Genesis GV70

 Корейската премиум марка представя нов SUV модел, който ще допълни гамата от този тип превозни средства. Първите официални снимки на GV70, бяха разпространени преди дни, а официалната премиера ще ес състои по-късно, тази година. 


Дизайна е в новия стил на марката и го прави лесно разпознаваем. Според оскъдната информация разпространена от компанията, новият модел е базиран върху платформата на Genesis G70, което означава, че основните задвижващи колела ще са задните, а моторната гама ще включва 4-цилиндровите, турбо бензинови мотори. Не потвърдена информация сочи, че може да очакваме и 2.2 литров, турбо дизел наличен на пазарите в Европа. 


Интериора е издържан в изцяло нов стил, който ще бъде наложен в бъдещите модели на компанията. Пред водача място намира цифров инструментален панел с размер 12.3-инча, а мултимедията разполага с широкоекранен 14.5-инчов дисплей. Управлението на климатичната инсталация разполага с компактен дисплей съчетан с въртящи клъстери е разположен в центъра на арматурното табло, чрез който ще се управляват функциите на климатичната инсталация. Централната конзола между двете предни седалки е масивен, като лоста за скорости е отстъпил място на въртящ контролер. 


Повече подробности относно техниката на genesis GV70, очакваме по-късно този месец и ще бъдат добавени към този пост. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Според официалната информация под капака на Genesis GV70, място ще намират 2.5 литровият, турбо бензинов мотор с мощност 304к.с., както и атмосферният - 3.5 литров агрегат с мощност 380к.с. Дизеловата версия разполага с 2.2 литровият мотор във версия на мощност от 207к.с. всички агрегати серийно са куплирани с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижващи предните или четирите колела. 


На борда място намират редица системи и асистенти подпомагащи шофирането. Навигацията разполага с така наречената добавена реалност, която подпомага ориентацията при търсене на дестинация. Полуавтономната система от 2-ро ниво също присъства на борда, както и системата за пръстови отпечатъци и сензор за забравени деца или животни в салона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар